Omleta la cuptor cu branza si rosii chery

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2013 | 12056 vizualizari

 

Este o reteta pe care o stiu de cand eram la caminul liceului si faceam practica la cantina. Rosiile nu erau incluse in reteta, dar le-am adaugat eu.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 ceapa rosie
  • 100 ml lapte
  • 100 gr branza sarata
  • 2 linguri gris
  • marar verde
  • 50 gr unt
  • rosii chery
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu branza si rosii chery:

Curatam ceapa, o spalam si o feliem pe rotund.

Punem untul la topit intr-o tigaie antiaderenta si calim ceapa in el pentru 2-3 minute.

Rasturnam totul intr-o forma termorezistenta si ungem peretii cu untul topit.

Batem ouale bine, adaugam laptele, grisul, mararul tocat si in final branza strivita cu furculita.

Omogenizam si punem totul peste ceapa, in forma termorezistenta.

Adaugam rosiile chery din loc in loc si dam la cuptor pentru aproximativ 30 minute la foc mediu.

Este foarte buna pentru un mic dejun copios!

TIPS-URI

1

Se poate servi alaturi de un pahar cu iaurt, sau alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu branza si rosii chery" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

gaby_duceag 1

03.09.2013, 14:36

mic dejun bun si consistent. sau...chiar si pranz

babi5 1

05.09.2013, 14:46

angyb 1

11.09.2013, 19:18

ce bunatate direct la favorite

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sofficini